HalloFit! Massage

Zomaar een massage?

Eigenlijk zou iedereen zichzelf regelmatig moeten trakteren op een massage. Je auto, je huis, alles heeft een onderhoudsbeurt nodig om er weer piekfijn uit te zien, waarom dan niet je lichaam? Gun jezelf dat welverdiende momentje! Het is een ideale vorm van verwennerij en weldadig. In ons drukke leventje is stress een veelvoorkomende klacht. Je voelt je opgejaagd, je schouders doen pijn, je kunt niet afschakelen…

Een heerlijke massage op zijn tijd doet wonderen voor je nachtrust en je lichamelijke en geestelijke welzijn. Het zorgt voor een totale ontspanning voor lichaam en geest, betere doorbloeding en lossere spieren en bindweefsel. Daarnaast maakt massage spanning en opgehoopte afvalstoffen los in het lichaam.

Tarieven
Deelmassage van 30 min. €20,00 (bv rug, schouders, nek)
Basismassage van 40 min. €25,00 (rug, schouders, nek, benen, armen)
Complete massage van 60 min. €35,00 (complete massage incl. voeten, handen, hoofd)
Deluxe massage van 90 min. €50,00 (uitgebreide massage incl. voeten, handen, hoofd)

Dubbele massages (direct achter elkaar geboekt) krijgen €5,00 korting op de prijs van de tweede, derde, etc. massage. Dit geldt niet in combinatie met eventuele andere aanbiedingen of kortingen.

De massage zal individueel afgestemd kunnen worden, uiteraard in overleg. Voor sporters worden desgewenst stevige massagetechnieken toegepast, al naar gelang van de doelstelling.

Wanneer je een positieve instelling hebt ten opzichte van de behandeling valt er meer effect te verwachten, dus is het van belang duidelijk je wensen en verwachtingen samen te bespreken.

Massage op locatie!

Je bent van harte welkom in mijn praktijkruimte bij mij thuis, maar ik kom desgewenst ook op locatie* thuis of op kantoor met mijn draagbare massagetafel. Het is een luxe om na een massage niet de deur uit te hoeven en nog even na te genieten of lekker thuis onder de douche te stappen.
*minimale duur massage 1 uur

Tarieven voorrijkosten op locatie:

Binnen Son en Breugel geen voorrijkosten, daarbuiten tot 5km €7,50, 10-15km €10,00.

Cadeaubon

Iemand verrassen met een massage? Natuurlijk dat kan!
Ook op locatie.